Om Dag H. Aas
Jeg har fokus på farger og former, satt sammen slik at det abstrakte danner en sammenheng eller en motsetning. Hvis du ser nøye etter vil du kanskje se at figurative elementer kommer til syne. Bildene endrer også sin karakter avhengig av lysforholdene, samt hvilke vinkel du ser de fra - man kan kanskje si at de lever sitt eget liv.

Jeg kombinerer ofte collage (strukturert, farget papir eller glass) med sterke farger eller mønster for å oppnå de ønskede effektene. Jeg maler sjelden med pensel, men bruker alt fra svamper til kredittkort. Prosessen starter med en idé, men bildene endrer seg ofte underveis og går inn i nye faser eller "lag" frem til arbeidet avsluttes.

2008 Venenzia - Malekurs med fokus på Acryl, form, farge og inspirasjon
2012 London - Stained glass, individuell opplæring i blyglass, sandblåsing og maling på glass


Om Glasscollage
Speisielt utvalgt Spectrum glass i kombinasjon med finerplater blir satt sammen ved hjelp av foilteknikk (Tiffany metode).
Glassene blir valgt ut fra motiv, fargekombinasjon og helhet. Form og motiv blir så skåret, slipt, foilet og loddet.
Platene blir skåret til ut fra mønster og kvalitet, slipt og malt med acrylfarger. Til slutt blir glassarbeidet loddet inn i platen, polert og innrammet for å få det endelige resultatet - et Glasscollage


Om Stained Glass
Speisielt utvalgt glass blir skåret, slipt, foilet, loddet og satt sammen på 3 forskjellige måter:
- symetri: glass satt sammen symetrisk
- geometri: mange typer former satt sammen til en helhet
- semifigurativt: et "figurativt" bilde satt inn i et glass


Om Galleri Aas
Galleri Aas har også utstillingslokaler i Skien. Galleriet er åpent etter avtale, som annonsert i lokalpressen eller på galleriaas.no.
Bildene i DaGalleri.com/Galleri Aas kan hentes/sees i Skien, eventuelt kan det avtales levering i Oslo.

I følge lov av 4. november 1948 om avgift på omsetning av billedkunst, skal den som kjøper kunst betale 5% i tillegg til kjøpesummen


Copy right
© Kopirett Dag H. Aas, Galleri Aas, galleriaas.no & DaGalleri.com
Verkene på dette nettstedet er beskyttet iht. Lov om opphavsrett til åndsverk av 1961. Utover privat bruk er gjengivelse/reproduksjon av de vernede kunstverkene i analog eller digital form ikke tillatt uten etter avtale med rettighetshaverne eller den opphavsrettsorganisasjonen de er tilknyttet.
Dersom du ønsker å reprodusere verkene kan du kontakte Dag H. Aas for å klarere rettighetene.
Tlf: 90651126 / e-mail: dag@dagalleri.com