------------------------------PRESSEMELDING-------------------------------

Salgsutstilling: Galleri Aas

Dag H. Aas – Inspirasjon Venezia

Vi har den glede å invitere til salgsutstilling fra 6. - 20. desember 2008

Kunstneren har fokus på farger og former, satt sammen slik at det abstrakte danner en sammenheng eller en motsetning. Hvis du ser nøye etter vil du kanskje se at figurative elementer kommer til syne. Bildene endrer også sin karakter avhengig av lysforholdene, samt hvilke vinkel du ser de fra - man kan kanskje si at de lever sitt eget liv.

 

Kunstneren legger stor vekt på kombinasjonen collage (strukturert og farget papir) med sterke farger for å oppnå de ønskede effektene. I noen av bildene er det også benyttet fotoutskrifter på spesial/avispapir for å oppnå en spesiell collage effekt med blandningen mellom foto (som er tatt selv) fra kjente steder og et abstrakt lag på resten av bildet.

 

Etter en studietur/malekurs i Venezia tidligere i år fortsetter fokuset på sterke farger men med mye Veneziansk inspirasjon i bildene, dette er basert på både valg av farger, komposisjoner, strekvalg og bruk av nye malingstyper.

 

- Kredittkortkunstner

Kredittkort er et meget anvendelig redskap som skaper en spesiell effekt i bildene med både skarpe kanter og fargeblandinger som mulige resultat. Mange av bildene er lager helt med fravær av pensel.

 

Prosessen starter med en idé, men bildene endrer seg ofte underveis og går inn i nye faser eller ”lag” frem til arbeidet avsluttes.

 

Galleri Aas adresse: Henrik Ibsens Gate 6 (Handelstorget), Skien

 

Åpning: lørdag 6. desember kl.13

Torsdag og fredag: 16-19, lørdag og søndag: 13-17

Utstillingen holder også åpent etter avtale på 90651126/e-mail: dag@dagalleri.com 

Med vennlig hilsen

 

Galleri Aas

Dag H. Aas

 

dag@dagalleri.com / 90651126 / 35911014

 

 

Se: www.dagalleri.com for mer info.

 

 

------------------------------PRESSEMELDING-------------------------------